Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Brækjern

Et brækjern er et must-have og bør derfor være at finde i enhver værktøjskasse. Ligger du ikke inde med et brækjern, eller kunne du bare godt tænke dig at råde over brækjern i flere forskellige størrelser, så vil du helt sikkert finde vores sortiment interessant.
Hvad end du vil købe et fast eller justerbart brækjern, og uanset om det ønskede brækjern er stort eller småt, så vil du kunne få indfriet dine behov. Dyk selv ned i udvalget og opdag de mange muligheder.

Hvornår kan man få brug for et brækjern?

Et brækjern betragtes selvfølgelig ikke som et must-have uden grund.
Brækjernet er uundværligt af den simple grund, at det kan gøre nytte i mange forskellige situationer.

Du kan bl.a. bruge brækjernet til følgende:

  • Trække søm ud
  • Løsne emner fra hinanden
  • Nedbryde en skillevæg
  • Løfte tunge emner

Med andre ord er det svært at undvære et brækjern i forbindelse med renoverings- og nedbrydningsarbejde.

Brækjernets høje effektivitet handler om vægtstangsprincippet, hvor man med en smule kraft i den ene ende kan skabe enorm kraft i den anden ende. Det betyder, at du bl.a. vil kunne løsne emner fra hinanden og nedbryde skillevægge uden at lægge urealistisk mange kræfter i det.

I øvrigt er det værd at nævne, at brækjern også er kendt som koben. Ved at købe et brækjern eller et koben får du et meget alsidigt og kraftigt stykke værktøj, der kan klare selv de mest genstridige opgaver. Et sådant stykke værktøj må du ikke snyde dig selv for at eje.

Hvilket brækjern skal jeg vælge?

Du er ikke længere i tvivl om, hvorvidt et brækjern er et must-have eller et nice-to-have. Du ved nu, at det ér et must-have, så spørgsmålet er bare, hvilket brækjern du skal vælge.

I forhold til valg af brækjern bør du fokusere på følgende:

  • Længde – Længden på brækjernet er en vigtig faktor, idet det forholder sig sådan, at jo længere brækjernet er, desto mere kraft kan der skabes. Det mest afgørende er dog, hvilke opgaver du skal løse med brækjernet. Skal du udelukkende bruge brækjernet til at trække søm ud, så kan du sagtens nøjes med en kort model.
  • Justeringsmuligheder – Du bør også tage stilling til, om dit nye brækjern skal kunne justeres. De færreste brækjern kan justeres, men der findes enkelte modeller, der kan justeres og låses i en lang række forskellige positioner. Med disse justeringsmuligheder er du sikret maksimal fleksibilitet og alsidighed.
  • Kvalitet – Det er også sund fornuft at være opmærksom på brækjernets kvalitet. Brækjern er som udgangspunkt meget kraftige og holdbare, men det er ikke alle brækjern, der er lige effektive til at løfte, løsne og flytte tunge emner.

Hos Biltema har du rig mulighed for at købe et brækjern i høj kvalitet uden at betale en formue. Bestil nemt via vores webshop eller besøg et af vores varehuse.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.