Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kørnere og dyknagle

Der er med kørnere og dyknagle rig mulighed for at opmærke både træ og metalplader på en sikker og effektiv måde. Værktøjet tjener et vigtigt formål og vil derfor være svært at undvære for både håndværkeren og den handy person.
Står du helt aktuelt og har brug for værktøj, der er udviklet til at kunne opmærke træ og metalplader, så kan du med god grund kigge nærmere på vores mange forskellige kørnere og dyknagle.

Hvordan bruges kørnere og dyknagle?

Arbejder du hyppigt med træ og / eller metal, så bør du ligge ind med både kørnere og dyknagle. Disse redskaber er nemlig formidable til hulopmærkning.
I første omgang er det vigtigt at forstå, hvordan kørnere og dyknagle er bygget op. Værktøjet består altid af to ender – typisk en spids ende og en flad ende. Den spidse ende skal vende ind mod emnet, mens den flade ende er den ende, man banker på med en hammer. Det er også muligt at købe og bruge en automatisk kørner med fjeder, hvor fjederen spændes, hvorefter den udløses ved tryk mod spidsen.