Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kørnere og dyknagle

Der er med kørnere og dyknagle rig mulighed for at opmærke både træ og metalplader på en sikker og effektiv måde. Værktøjet tjener et vigtigt formål og vil derfor være svært at undvære for både håndværkeren og den handy person.
Står du helt aktuelt og har brug for værktøj, der er udviklet til at kunne opmærke træ og metalplader, så kan du med god grund kigge nærmere på vores mange forskellige kørnere og dyknagle.

Hvordan bruges kørnere og dyknagle?

Arbejder du hyppigt med træ og / eller metal, så bør du ligge ind med både kørnere og dyknagle. Disse redskaber er nemlig formidable til hulopmærkning.
I første omgang er det vigtigt at forstå, hvordan kørnere og dyknagle er bygget op. Værktøjet består altid af to ender – typisk en spids ende og en flad ende. Den spidse ende skal vende ind mod emnet, mens den flade ende er den ende, man banker på med en hammer. Det er også muligt at købe og bruge en automatisk kørner med fjeder, hvor fjederen spændes, hvorefter den udløses ved tryk mod spidsen.

Forskellen på en kørner og en dyknagel

Det er korrekt, at kørnere og dyknagle minder rigtig meget om hinanden. Ved første øjekast er værktøjerne helt ens, men der er faktisk en afgørende forskel.
Kigger du nøje efter, så vil du opdage, at spidsen er det element, som adskiller sig. Den klassiske kørner byder på en smal og skarp spids, mens dyknaglen er hul i spidsen. En dyknagel bør være at foretrække, hvis der skal bankes dykkere (en særlig sømtype) ned under træets overflade.
Der er fordele og ulemper ved både kørnere og dyknagle, men det kan bestemt betale sig at investere i begge dele.

Hvem bruger kørnere og dyknagle?

Kørnere og dyknagle bruges hovedsageligt af tømrere og snedkere til henholdsvis hulopmærkning og til neddykning af søm og dykkere.
Det er selvfølgelig ikke uden grund, at de fleste vælger at købe kørnere og dyknagle til deres værktøjssamling. Det er nemlig yderst fornuftigt at opmærke centrum for boret, inden man går i gang med boremaskinen. Så er der nemlig en langt mindre risiko for, at materialet skrider, når du begynder at bore. Når markeringen er lavet, så vil du kunne bore lige og sikkert.
Alle tømrere og snedkere ynder at bruge kørnere og dyknagle, men værktøjet kan selvfølgelig også bruges af hobbyfolk, der har hænderne skruet rigtigt på.

Køb kørnere og dyknagle til konkurrencedygtige priser

Vil du også købe billige kørnere og dyknagle uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så vil du være i gode hænder hos os. Vores priser på kørnere og dyknagle befinder sig nemlig på et niveau, hvor alle kan være.
Leder du efter en kørner eller dyknagel med en bestemt diameter eller spids, og kan du ikke umiddelbart finde det i vores sortiment, så kontakt os gerne.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.