Save

Her finder du et stort udvalg af save til private og erhverv.
Mangler du også en god sav til dit hobby- eller byggeprojekt, så kan du med fordel screene vores sortiment. Vi forhandler alt i save – lige fra betonsave og rygsave til håndsave og buesave. Det gælder både online og i vores mange varehuse.

Opnå præcis og sikker udskæring med en god sav

I dag findes der en hel verden af værktøj, der i stor stil bruges af både private og professionelle fagfolk. Blandt det mest populære værktøj finder man bl.a. saven. Den klassiske håndsav og andre savtyper er efterhånden at finde i ethvert værktøjsskur og i enhver håndværkerbil. Man ved jo aldrig, hvornår man kan få brug for en sav.
En sav er et meget alsidigt og brugervenligt værktøj, der kan bruges til mange forskellige formål. Save er bl.a. uundværlige, når der skal beskæres træer i haven, men kan også være yderst nyttige, når der skal anlægges en ny træterrasse, trægarage eller et andet større projekt.

Save kan bl.a. bruges til følgende:

  • Beskæring af træer
  • Beskæring af brædder (bl.a. i forbindelse med etablering af trælegehus eller træterrasse)
  • Finskæring af træ (bl.a. til beskæring af træfigurer og anden kunst)
  • Beskæring af gardinstænger

Langt de fleste save egner sig bedst til træbeskæring, men det er også muligt at købe save, der kan beskære metal, gips, beton og andre hårde materialer. I alle tilfælde har du brug for en god sav med henblik på at opnå præcis udskæring.

Den rette sav

En sav er ikke bare en sav. Faktisk findes der en hel verden af save.
Du er helt sikkert bekendt med nogle af savene, mens andre er helt ukendte for dig. For at kunne vælge den rette sav skal du selvfølgelig kende til mulighederne. Derfor vil du i de kommende afsnit blive introduceret for nogle af de save, du har mulighed for at erhverve dig.

Håndsav

En håndsav – eller også kendt som en fukssvans – er den klassiske og mest populære sav blandt både private og professionelle. Håndsaven egner sig bedst til kapsavning af brædder, planker og lister. Alle vil kunne betjene en håndsav grundet den høje brugervenlighed.

Betonsav

I kategorien specialsave finder du bl.a. betonsaven. Denne sav er tilegnet dig, der har brug for at save i gasbeton, ytong, siporex og lignende materialer. Betonsaven er – ligesom håndsaven – let at anvende.

Buesav

Den klassiske buesav er ideel til at save tykke grene og træstammer over med. Skal du give din have en overhaling, så kan buesaven være en god hjælper.

Og mange andre save

Foruden ovennævnte save finder du også japansave, finsnedkersave og mange andre smarte save. Vi yder gerne rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken sav der egner sig bedst til dit projekt.

29 Søgeresultater