Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Save

Her finder du et stort udvalg af save til private og erhverv.
Mangler du også en god sav til dit hobby- eller byggeprojekt, så kan du med fordel screene vores sortiment. Vi forhandler alt i save – lige fra betonsave og rygsave til håndsave og buesave. Det gælder både online og i vores mange varehuse.

Opnå præcis og sikker udskæring med en god sav

I dag findes der en hel verden af værktøj, der i stor stil bruges af både private og professionelle fagfolk. Blandt det mest populære værktøj finder man bl.a. saven. Den klassiske håndsav og andre savtyper er efterhånden at finde i ethvert værktøjsskur og i enhver håndværkerbil. Man ved jo aldrig, hvornår man kan få brug for en sav.
En sav er et meget alsidigt og brugervenligt værktøj, der kan bruges til mange forskellige formål. Save er bl.a. uundværlige, når der skal beskæres træer i haven, men kan også være yderst nyttige, når der skal anlægges en ny træterrasse, trægarage eller et andet større projekt.

Save kan bl.a. bruges til følgende:

  • Beskæring af træer
  • Beskæring af brædder (bl.a. i forbindelse med etablering af trælegehus eller træterrasse)
  • Finskæring af træ (bl.a. til beskæring af træfigurer og anden kunst)
  • Beskæring af gardinstænger

Langt de fleste save egner sig bedst til træbeskæring, men det er også muligt at købe save, der kan beskære metal, gips, beton og andre hårde materialer. I alle tilfælde har du brug for en god sav med henblik på at opnå præcis udskæring.