Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Klemmer

Biltema præsenterer dig for et stort udvalg af brugervenlige klemmer, låsetang og tvinger i høj kvalitet. På denne side vil du kunne bestille både hurtigtvingere, svejsetange, miniklemmer, universalklemmer og en lang række relaterede produkter. Står du derfor og mangler værktøj til at fastgøre forskellige emner, så har vi det helt rigtige værktøj for dig.

Klemmer og tvinger til hurtig og effektiv fastspænding

Du er kun født med to hænder og vil derfor have svært ved at fastholde dine arbejdsemner, samtidig med at du udfører det egentlige arbejde. Derfor kan du med fordel få en hjælpende hånd ved at bruge klemmer og tvinger. Så kan du koncentrere dig og fordybe dig i opgaven, uden at være bekymret for, at arbejdsemnet rykker sig. Dette vil alt andet lige være med til at gøre arbejdet en hel del lettere for dig, ligesom det er med til at sikre et bedre resultat. Det må siges at være en win-win situation.

Disse faktorer skal du være opmærksom på

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at både klemmer og tvinger er til stor hjælp, når det drejer sig om at fastgøre medier i forskellige arbejdssammenhænge. Dog er det naturligvis ikke alle klemmer og tvinger, der løser opgaven lige tilfredsstillende. Flere ting afgør, hvorvidt klemmerne og tvingerne er gode at arbejde med. Mere om dette herunder:

  • Kapacitet – Værktøjets kapacitet indikerer, hvor tunge emner klemmen eller tvingen kan bære. Kapaciteten vil være udtrykt i kg. og vil i nogle tilfælde fremgå som gribekraft, der betyder det samme. Jo højere kapacitet eller gribekraft, desto flere og tungere emner vil værktøjet kunne bære. Det er derfor ikke uden betydning, om gribekraften lyder på 80, 150 eller 180 kg.
  • Greb – Værktøjets greb er også en betydningsfuld faktor. Klemmer og tvinger er kun rare at arbejde med, hvis de byder på et ergonomisk greb. Vær derfor særdeles opmærksom på dette.
    Spændvidde – Værktøjets spændvidde er bestemt heller ikke uden betydning. Spændvidden vil som regel enten være angivet i mm. eller cm. og siger noget om, hvor brede emner der kan fastspændes. Der er rig mulighed for at justere både tvinger og klemmer, men der er selvfølgelig en øvre grænse for, hvor langt / bredt værktøjet kan spændes ud.
  • Funktioner – Slutteligt må du ikke glemme at stille skarpt på værktøjets funktioner. Af nyttige funktioner, når vi taler klemmer og tvinger, kan der bl.a. nævnes vendbar hæl, dobbelt spændefunktion, nem adgangsmekanisme m.v.

Køb klemmer og tvinger online – eller besøg dit lokale varehus

Her på www.biltema.dk kan du altid gøre en særdeles god handel på klemmer og tvinger. Foruden traditionelle klemmer og tvinger forhandler vi svejsetange og meget andet nyttigt værktøj. Meget af værktøjet vil også være på lager i dit lokale Biltema varehus. Klik på produkterne for at se lagerstatussen lige nu.