Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gevindskærersæt

Skal du i gang med at skære gevind? Og skal du i den anledning bruge noget forskelligt værktøj? Så vil det være oplagt at købe et gevindskærersæt. Med et gevindskærersæt får du nemlig leveret alt, hvad du skal bruge i ét samlet sæt.
Vi forhandler både store og små sæt med x dele. Du har naturligvis også mulighed for at købe gevindmålere, gevindfile og gevindbakker enkeltvis, hvis du ønsker det.

Med et gevindskærersæt er du altid godt dækket ind

For at kunne skære gevind skal du have det helt rigtige værktøj i brug. Der er tale om værktøj, som ikke nødvendigvis er at finde i din værktøjskasse i dag. Heldigvis er der rig mulighed for at købe et gevindskærersæt, så du slipper for at købe alle de nødvendige dele separat.

Uanset hvilken størrelse og variant du skal bruge til det givne formål, så kan du finde den ideelle gevindtap og gevindbakke i din samling. Med et sæt vil du endvidere komme til at ligge ind med bor og skruetrækkere i forskellige størrelser.

For en rigtig skarp pris får du leveret en kuffert eller en anden beholder med alle de dele, du skal bruge til gevindskæring. Dermed er du også sikret praktisk opbevaring og transport.
Har du også brug for et gevindskærersæt til skæring af ind- og udvendigt gevind? Så bestil et sæt via vores webshop i dag eller besøg et af vores varehuse.


Værd at vide om gevindskæring

Gevindskæring behøves hverken at være svært eller kompliceret. Med det rette værktøj er der som udgangspunkt udsigt til høj produktivitet og et godt resultat.
Ligesom det gør sig gældende for alt andet værktøj, så bør man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor opfordrer vi dig også til at købe et gevindskærersæt af høj kvalitet. Grundet vores høje kvalitetskrav kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, når du køber et sæt via vores webshop eller i en af vores butikker.

Guide til at skære et gevind:

  • Anvend den rigtige gevindtap med afsæt i den specifikke type hul, der skal laves gevind i
  • Vær sikker på, at komponenten er ordentligt fastspændt
  • Vælg bor med afsæt i komponentens materiale og borstørrelse
  • Vælg den ideelle skærehastighed
  • Brug den rigtige kølevæske (afgørende i forhold til at sikre et godt resultat)

Derudover skal du bevare din fulde koncentration og fokus under hele forløbet. Det skal du ikke kun gøre med henblik på at skabe et godt resultat, men også for at passe på dig selv og dit værktøj.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.