Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hammere

Enhver husstand bør råde over en eller flere hammere. Det er nemlig et obligatorisk stykke værktøj for både håndværkeren, handymanden og alle andre personer.
På denne side kan du opleve vores store udvalg af hammere, der alle byder på høj kvalitet. Om det er en kombihammer, smedehammer, bænkhammer eller en helt fjerde hammertype, du ønsker at købe, så har vi den rette hammer til dig.

Hvorfor kan man ikke undvære en hammer?

Mange handy personer er af den overbevisning, at man ikke kan få for meget værktøj, men på den anden side er der også dem, der ikke føler behov for at have en masse værktøj. De fleste kan dog nikke genkendende til, at det kan være svært at undvære en hammer.
Hammeren er både et af de ældste og mest simple stykker værktøj. Det er ikke desto mindre et yderst nyttigt stykke værktøj, som kan bruges til rigtig mange ting.
Du kan f.eks. bruge en hammer til følgende:

  • Slå søm i væggen (f.eks. i forbindelse med ophængning af plakater m.v.)
  • Løsne søm
  • Løsne brædder
  • Banke pæle i jorden

.. og meget mere!
Især førstnævnte opgaver – slå søm i væggen og løsne søm – er noget, som de fleste danskere kommer til at give sig i kast med før eller siden. Derfor vil det være sund fornuft at anskaffe sig en god hammer, så man selv kan tage hånd om småopgaver i hjemmet.


Hvilken hammer skal jeg vælge?

Det er næppe gået din næse forbi, at en hammer ikke bare er en hammer. Som vores sortiment fint illustrerer, så findes der hammere i mange forskellige størrelser, modeller og typer. Endvidere repræsenterer produkterne forskellige prisklasser.
Da vores hammere er vidt forskellige og byder på forskellige brugsmuligheder, så er det ikke sikkert, at du kan nøjes med én hammer. Heldigvis udelukker den ene hammer ikke den anden.

Værd at vide om de forskellige hammere:

  • Kombihammer – En kombihammer er, som navnet antyder, en multifunktionel hammer. Denne type hammer byder på to slagflader og egner sig typisk bedst til bløde materialer.
  • Gummihammer – En gummihammer er en let hammer, der hovedsageligt bruges til skånsomme og lette gør-det-selv projekter. Typisk vil denne type hammer byde på et gummihoved og et træskaft eller stålskaft.
  • Smedehammer – En smedehammer er en robust hammer, der kan levere et hårdt slag. Grundet hammerens kraftige kvalitet er der minimal risiko for at banke den skævt ved brug. Du er dermed sikret en god og holdbar hammer.
  • Bænkhammer – En bænkhammer er en meget klassisk hammer med en middelhøj vægt. Denne type hammer er let at betjene og kan fint bruges til basale opgaver såsom at slå søm i etc.

Foruden de omtalte hammere kan du også se nærmere på snedkerhammeren, forhammeren eller en af de mange andre hammere. Der er muligheder nok.

Når du skal vælge hammer, er det vigtigt, at du tænker nøje over, hvad du forventer at bruge hammeren til. Det har nemlig stor betydning for, hvilken hammer der er den rette for dig. Endvidere bør du prioritere kvaliteten højt, ligesom ergonomien skal være i orden, så du kan skåne dine håndled, skuldre m.v.