Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skruetvinger

Er jagten gået ind på holdbare og brugervenlige skruetvinger? Så behøves du ikke at lede videre – vi fører nemlig et større udvalg af skruetvinger til et væld af forskellige formål. Ligesom det gør sig gældende for vores øvrige værktøj, så er kvaliteten på vores skruetvinger i top. Med andre ord er du sikret kvalitet for alle pengene.

Hvornår vil det være oplagt at bruge en skruetvinge?

En skruetvinge er praktisk i alle de situationer, hvor du har brug for at holde noget fast. Skruetvingeren sørger for, at byggematerialerne er fastlåst, så du kan udføre dit arbejde i ro og mag. Det kan f.eks. være praktisk, hvis du skal lime to plader sammen og ikke er interesseret i at holde pladerne sammen med håndkræft. Ved at bruge en tvinge sparer du både tid og kræfter.

Du kan f.eks. bruge tvinger, herunder skruetvinger, i følgende situationer:

  • Du vil lime to plader sammen
  • Du vil skære i en plade eller andet emne (og har brug for at holde det fastlåst for at opnå et præcist og flot snit)
  • Du skal skære i rør og har brug for, at de sidder godt fast undervejs
  • Du vil gerne have begge hænder frie (altid belejligt)

.. og i utallige andre situationer!

Her på siden finder du ikke kun skruetvinger, men også mange andre tvinger og relaterede varer. Du kan bl.a. købe limklemmer, hjørnetvinger og meget andet inden for samme boldgade. Vi fører som bekendt et kæmpe udvalg af spændeværktøj, så mon ikke, at vi også kan indfri dine ønsker.


Valg af tvinge

Her på siden kan du købe skruetvinger, ligesom du kan få fingrene i mange andre tvinger og spændeværktøj. Din udfordring bliver herfra at tage stilling til, hvilket spændeværktøj du vil få størst glæde af. Valget er måske ikke helt så nemt som forventet, men ved at have fokus på vigtige faktorer skal du nok kunne træffe et fornuftigt valg.

Dette skal du overveje:

  • Type – Hvilken type tvinge vil du foretrække? Du kan f.eks. vælge den klassisk skruetvinge, hvor du spænder tvingen ved at skrue på den. En sådan tvinge vil som hovedregel være et godt valg, fordi den kan bruges til rigtig mange formål. Af alternativer findes der bl.a. bordtvinger, vinkelspænder og hurtigtvinger.
  • Størrelsen – Du skal bl.a. være opmærksom på tvingens spændvidde og bredden på gabet. Den ideelle størrelse afhænger af, hvad du har brug for at spænde fast.
  • Materialet – I forhold til kvalitet og holdbarhed skal du også stille skarpt på materialet.

Ønsker du dig en robust tvinger, så kan du med god grund vælge en tvinge af stål. Disse holder typisk bedre end tvinger, der er fremstillet af plastik og / eller træ.
Skal vi hjælpe dig med at finde de rette skruetvinger eller andet spændeværktøj? Så tøv ikke med at tage fat i os.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.