Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Mejsel og stemmejern

En mejsel er et yderst nyttigt værktøj ved mange opgaver.
Sådant værktøj egner sig primært til forarbejdning af metal, træ og sten – og vil derfor kunne bruges til mange formål. Mangler du også en huggemejsel i din værktøjskasse, så er du landet på den rigtige side. Biltema forhandler både huggemejsler enkeltvis såvel som i sæt. Uanset behovet kan vi derfor hjælpe dig.

Alt i mejsler og øvrigt slagværktøj

Såvel håndværkeren som gør-det-selv personen vil kunne bruge slagværktøj i form af bl.a. huggemejsler til mange forskellige opgaver. Derfor vil det være en fordel, hvis mejslerne er at finde i din værktøjskasse, så du nemt kan række ud efter dem, når behovet opstår.
Her på siden finder du foruden et stort udvalg af huggemejsler også et godt udvalg af stemmejern, kørner, fladmejsler og meget andet værktøj inden for samme boldgade. Mangler du andet værktøj end bare en huggemejsel, så har du rig mulighed for at samle det hele i én bestilling. Du er også mere end velkommen til at besøge et af vores varehuse. Vi bestræber os på at have alle de fremhævede huggemejsler på lager i vores forskellige varehuse. Ønsker du en aktuel lagerstatus, så klik dig ind på det specifikke produkt.

Du behøves ikke at nøjes med én huggemejsel

Det kan være mere end svært at skulle vælge én huggemejsel. Det skyldes, at huggemejslerne findes i forskellige størrelser og former, og at de hver især har nogle forcer. Løsningen på dette er at købe et huggemejselsæt. Så får du nemlig leveret en håndfuld forskellige huggemejsler og vil dermed altid kunne finde en passende mejsel, uanset hvilken opgave du skal løse.
Har du svært ved at vælge mellem vores mange huggemejsler, så kan du med god grund kontakte os med henblik på at få vejledning og sparring. Vi har et stort produktkendskab og kan derfor sandsynligvis hjælpe dig med at vælge rigtigt.

 

Du kan handle døgnet rundt via biltema.dk

Står du og mangler nye huggemejsler, eller er du på udkig efter noget helt andet værktøj, så vil du kunne handle døgnet rundt via www.biltema.dk.
Du kan nemt og bekvemt bestille værktøjet online, hvorefter du kan hente varerne i dit lokale varehus. Vi tilbyder gratis Køb & Hent Drive In alle ugens dage. Handler du uden for vores åbningstider, så kan du hente dine varer den næstkommende åbningsdag. Afgiver du en ordre inden for vores åbningstider, så vil dine varer kunne være klar på blot 30 minutter.
Øverst på siden kan du under Vores Varehuse finde dit nærmeste varehus. Vi er bl.a. til stede i Esbjerg, Glostrup, Horsens, Odense, Randers og mange andre byer. I alle disse varehuse fører vi et godt udvalg af huggemejsler og andet slagværktøj.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.