Hulbånd til afstivning af byggeri

Du må ikke underkende styrken, når du står med et hulbånd i hænderne. Det stærke stålbånd sikrer dit byggeri mod selv de kraftigste storme, og det er derfor helt afgørende, at du anvender det ved både store og små projekter.

Skal du fastgøre emner og forankre med stor overbevisning, skal du se mere på mulighederne herunder. Vi ruller en bred palette af stærke løsninger ud for dig, så du kan finde præcis den størrelse, længde og type, der sikrer dine konstruktioner mod faretruende vejr.

Hulbånd til vindafstivning af alle bygninger

Vindbånd, vindtrækbånd, patentbånd eller blot hulbånd er fire ord for det samme stykke stål, som forankrer og afstiver trækonstruktioner i både større og mindre bygninger.

Du kan ikke komme uden om det kraftige bånd, hvis du vil sikre, at taget ikke letter, og at byggeriet bliver stående, når efterårsstormene og vinterens kraftige vinde skyller ind over landet.

Det stærke bånd bruges til at fastgøre alt fra carporte til udestuer, legehuse, redskabsskure og pergolaer i haven.

Opnå den største styrke

Hvad end du ønsker at sikre ungernes legehus eller det nye havehus, er båndet en vigtig allieret. Det stærke bånd skal opstrammes hårdt, når det monteres, for sådan sikrer du bedst, at det yder maksimal støtte til bygningen.

Har du det nødvendige værktøj? For at stramme båndet bedst kan du bruge båndstrammere, som monteres i tilslutningsbeslagene og fastgøres med en split. Opstrammeren placerer du ved det næstyderste spær i konstruktionen, så du uden modstand kan stramme båndet blot ved at dreje på håndtaget.

For at fuldende monteringen og opnå maksimal stabilitet skal du anvende stærke beslagsøm eller -skruer.

Find varmforzinkede hulbånd hos os

Blotlægges det robuste stålbånd? Hvis fugt, kulde og regn sætter sine spor på båndet, vil det hurtigt ruste og miste sin styrke. I et fugtigt miljø tærer stål, som ikke er behandlet.

Derfor skal du altid vælge varmforzinkede stålbånd, når du sikrer konstruktioner. Vores stålplader er naturligvis galvaniserede, så de lever op til alle standarder.

Undgå skader på bygningerne

Et hulbånd er et praktisk og fleksibelt valg, når du skal samle, afstive eller forankre et byggeri. Især er det oplagt at anvende, når du opfører trækonstruktioner på matriklen.

Her er det en klar fordel, at du har årets stærke storme in mente, og du kan forskanse dig mod dem ved at sikre bygningen med vindafstivning.

På den måde kan du trygt lægge dig til at sove, selvom vinden suser. For med et solidt bånd under taget, har du garanti for, at taget ikke letter, eller ydervæggen vælter.

Hurtig og let montering

For at opnå den største styrke skal du montere hulbånd på alle sider af taget. Husk at spænde det i et kryds over eller under spærets skrå side, så du opnår fuld effekt.

Monteringen er simpel, og med en båndstrammer kan du hurtigt stramme båndet optimalt, før du fastgør det til konstruktionen. På den måde kan du undgå, at der kommer skader på huset, som kan blive dyre at udbedre.

2 Søgeresultater