Baklys til din bil

Har du brug for en ny baglygte eller ønsker du blot at skifte din nuværende ud med en LED-pære? Hos Biltema finder du baklys til din bil, så du altid kan køre sikkert og trygt på vejene. Slip for bøder og undgå unødvendige ulykker grundet manglende lys og sørg altid for at have baglyset tændt på din bil i mørke, m.m. Se vores udvalg af baklys her på siden.

Hold øje med dit baklys

Det er vigtigt, at du jævnligt tjekker din bils lygter, herunder også baklyset. Især baglygterne er vigtige at være opmærksom på, når der er dårlig sigtbarhed som følge af regn, tåge eller skumring. Siden 2011 har EU-reglerne for kørelys nemlig været således, at baglygterne ikke tændes automatisk ligesom det er tilfældet med forlygterne. Reglerne blev bl.a. indført for at spare energi.

I alle nye biler siden 2016 er der dog krav om en lyssensor, som registrerer mørke, men den registrerer ikke altid andre årsager til dårlig sigtbarhed, som bl.a. kan være forårsaget af vejret. Derfor skal du huske at tænde dine baglygter, når der er mørkt eller af anden årsag dårlig sigtbarhed på vejene. Det er for din egen og dine medtrafikanters sikkerhed - og ikke mindst en måde at undgå bøder på! Så sørg for, at dit baklys altid virker, så du kan tænde det, når behovet opstår. Her vil vi særligt anbefale dig bruge LED-pærere.

 

Hvorfor er LED-baklys bedre en andre pærer?

LED giver et bedre lys, samtidig med at den kan lyse i mange flere timer, inden du skal skifte den igen. På den måde sparer du altså både energi og penge, når du køber en LED-pære til dine baglygter. Hos Biltema forhandler vi kun lovlige baglygter og baklys, så du kan trygt handle hos os.

3 Søgeresultater