Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

LED-lys til bilbelysning

Står du og mangler LED-pærer til din bil? så finder du her hos Biltema.dk et stort sortiment af LED-lys i høj kvalitet. Hos Biltema.dk finder du LED-pærer til biler, der alle er lovlige at montere på biler, der fra producentens side i forvejen er anlagt med disse. Det er dog altid tilladt at montere LED-pærer indvendigt i bilen. Fordelen ved LED-lys er klart den lange levetid, og dets evne til at belyse vejbanen dobbelt så kraftigt op sammenlignet med halogenpærer. Hos Biltema.dk finder du et bredt udvalg af LED-lys i mange varianter alt efter behov. Gennemse vores sortiment for at finde den helt rette variant iblandt de mærkede og godkendte LED produkter. På denne måde er du garanteret, at produktet overholder, hvad emballagen lover.

LED-lys til bilbelysning medvirker til at give et skarpere lys på især landeveje. For at færdes sikker i trafikken, er det yderst vigtigt, at bilens kørelys er skarpt. Et klarere, skarpere og hvidere lys giver dig derfor en tryggere køreoplevelse, da din orientering og udsynet forstærkes. Yderligere har LED-lyset stor effekt netop dér, hvor bilisten skal bruge det ift. at opdage forhindringer forude. Forhindringerne forude opdages op til 2-3 sekunder hurtigere sammenlignet en standard halogenpære og giver dig længere tid til at reagere, mens du kører.

 

5 fordele ved LED-lys sammenlignet med en standard halogenpære

  1. LED-lys bliver mere og mere populære til fordel for halogenpærer, netop fordi de har en række fordele, der gør LED-lyset brugbar i mange henseender, og samlet set medvirker til mere sikker nattekørsel. Vi har her samlet de mest centrale fordele:
    Der skabes en større kontrast ved udsending af hvidt lys.
  2. Skarpere gengivelse af vejens forløb.
  3. Tydelige refleksioner af vejmarkeringer og skilte.
  4. Holder bilisten mere fokuseret, koncentreret og vågen i døgnets mørke timer, og dermed giver en tryg og sikker køreoplevelse.
  5. LED-lys giver dig en hurtigere reaktionstid på op til 2-3 sekunder sammenlignet med halogenpærer.