Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Xenonpærer til bilen

Xenonpærer er ideelle til biler, især pga. deres klare lys og lave energiforbrug, sammenlignet med glødepærer. Derudover har pærerne en høj luminans og god evne til at gengive farver, hvilket gør dem ideelle til køretøjer. Find dine nye pærer til din bil hos os.

Hvad er en xenonpære?

En xenonpære er en lyskilde, der giver et meget skarpt lys, sammenlignet med almindelige pærer, som f.eks. glødepærer. Xenon, som udtales zenon, er en gasart, der giver det ideelle lys til biler. Undersøgelser har vist, at xenon oplyser vejen tre gange så meget som andre pærer. Det kraftige lys får det til at føles som at køre i dagslys, selv når du kører om natten.

Lyset kommer med forskellige kelvin, der afgør hvilket skær pærerne har. Pærerne med laveste kelvin lyser med et blåt/hvidt skær, hvor en pære med større kelvin har et lilla skær. Derfor giver lyset din bil et moderne look, mens det samtidig oplyser vejen kraftigere end andre billys.

Den største fordel med de moderne billys er, at de kræver mindre strøm og generelt holder længere end f.eks. halogenpærer. Derfor er det en økonomisk og langtidsholdbar løsning til din bil.

 

Xenonpærer - til biler med originalmonteret xenonlys

Xenonpærer har en lang række fordele. Ud over at de giver et flot og skarpt lys, holder de også i lang tid. Derfor kan du få glæde af dem utroligt længe, sammenlignet med andre lyskilder. Det flotte skarpe lys har også en lang række sikkerhedsmæssige fordele. Undersøgelser har vist, at pærer forhindre trafikulykker om natten, fordi de snyder hjernen til at tro, at det stadig er dag. På den måde undgår du som fører at føle træthed.

Det er dog ikke alle biler, der kan få glæde af de moderne pærer. Pærerne kan monteres i biler, hvor xenon kommer som standard. Derfor er det en god idé at undersøge, om de skarpe lys virker til din bil, inden du begynder at udskifte alle dine billygter.
Har du en nyere bil, er der stor sandsynlighed for, at den allerede er monteret med de moderne pærer.
Du finder vores store udvalg af de smarte xenonpærer her på siden.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.