Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Blinklygter

I trafikken er det vigtigt at signalerer hvor du skal hen til de andre trafikanter for alles sikkerhed. Blinklygterne benytter du, når du skal dreje til højre eller venstre. Vi har et stort sortiment af blinklygter til bilmodeller fra alle de kendte bilmærker hos Biltema, der som altid er i høj kvalitet og til en lav pris! Lav en nummerplade søgning i søgebaren på siden og find de reservedele som passer til netop din bil.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde den helt rigtige blinklygte, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

 

Regler og krav for blinklygter

Vi anbefaler, at du løbende tjekker op på om din bilbelysning virker, da det er vigtigt at kunne blive set og give signaler til andre bilister, herunder havariblink og blinklys. Det er nemlig dit ansvar, som bilist, at have styr på om din bilbelysning virker, og hvordan de forskellige lygter aktiveres og afbrydes.

På din bil skal der være monteret lovpligtige lygter, herunder blinklygter. Der skal være monteret to blinklygter med gult lys på siden af bilen. Blinklygten skal blinke 1-2 gange per sekund og skal være tydeligt i kraftigt sollys.

 

Udskiftning af blinklygter

Når det er tid til at du skal udskifte din blinklygter pga. slid eller defekt, så har vi her lavet en lille trin for trin guide.

  1. Først kobler du ledningen fra “minus” terminalen i batteriet.
  2. Derefter flytter du indikatorhuset tilbage.
  3. Som det næste fjerner du den fra fenderen.
  4. Herefter klemmer du låsen og kobler stikledningen fra lampesoklen og fjerner tilsidst blinklyset.
  5. Til slut installerer du det nye lys og gentager trinene bagfra.

Vær opmærksom på at det ikke er alle biler, hvor du selv kan skifte blinklygter, fordi nyere biler er mere avanceret i teknologi systemerne. Derved kan det være nødvendigt at få fat i din mekaniker for at hjælpe dig med udskiftning af lygter.

Med blinklygter fra vores sortiment er du godt kørende, find dine blinklygter til din bil her. Så er du godt kørende.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.