Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tågelys

I trafikken er det vigtigt at kunne se og blive set. Vi har mange reservedele indenfor bilbelysning og tågelys i LED, så du er beredt til at køre i alt slags vejr. Vi har et stort sortiment af billys hos Biltema, der som altid er i høj kvalitet og til en lav pris! Lav en nummerpladesøgning i søgebaren på siden og find de reservedele som passer til netop din bil.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det helt rigtige bilbelysning, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.
Vær opmærksom på at det ikke er alle biler, hvor du selv kan skifte tågelys, fordi nyere biler er mere avanceret i teknologi systemerne. Derved kan det være nødvendigt at få fat i din mekaniker for at hjælpe dig med udskiftning af lys.

 

Hvornår skal tågelys tændes?

Ifølge færdselsloven må tågelygten kun bruges i tåge og under kraftigt nedbør, hvor sigtbarheden er lav. Det er en vurderingssag om hvornår sigtbarheden er lav, men som et husmandsråd siger, når sigtbarheden er under 150 m, skal man tænde for tågelyset. Det vil sige hvis det er tåget, regner eller sner kraftigt. Det er vigtigt, at du ikke blænder og generer andre i trafikken med lyset fra tågelygten, da det ellers kan blive farligt.

Alle biler har som minimum en eller to tågelys bagpå, der giver et meget kraftigt rødt lys, så bagfrakommende trafikanter kan se dig i god tid, selvom der er lav sigtbarhed. Tågelys til foran på bilen, er hverken et krav eller standardudstyr på alle biler. Forskellen på tågelys og almindeligt kørelys er vinklen og omfanget af lysstrømmen fra lygten. Lyset er rettet nedad og ud til siderne, så vejbanen foran og i siderne er belyst.

Med tågelys fra vores sortiment er du godt kørende, find dine tågelys til din bil her. Så er du godt kørende.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.