Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Glødepærer til bilen

Glødepæren blev opfundet i 1870 og har siden da givet lys i både hjemmet og til din bil. I dag findes der mange forskellige pærer til bilen, hvor glødepæren er blandt de billigste muligheder. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af de klassiske pærer til bilen.

Hvad er en glødepære?

Glødepæren er en historisk opfindelse med mange år på bagen. Selvom pærerne har eksisteret siden slutningen af 1900-tallet bruges de stadig den dag i dag både i hjemmet og til biler. Pæren har den fordel, at den har en god farvegengivelse og er billig. Derfor får du et kraftigt lys til ganske få penge, når du køber denne type pære. Dog har de den ulempe, at levetiden ikke er nær så lang som for f.eks. LED-pærer. Derfor er de en god her og nu løsning.

Det er vigtigt at have velfungerende lys på sin bil, så du altid kan se noget, selv når du kører i mørke. I Danmark har vi en lov, der siger, at bilens nærlys og kørelys skal være tændt hele døgnet rundt. Derfor skal lysene altid være tændt.
Også for dine medtrafikanter giver det en stor sikkerhed, når du kører med den korrekte belysning på din bil. Derfor bør du aldrig gå ned på udstyr, når det gælder lys til din bil.

 

God belysning med glødepærer til bilen

Glødepærer er en god og billig løsning, når du skal have skiftet pærerne i din bil. De holder dog ikke så længe som f.eks. diodepærer. Derfor vil du muligvis opleve, at de ofte skal skiftes. Derfor kan det være en god idé at undersøge hvilke muligheder, der findes til din bil.

Det er meget forskelligt hvilke pærer, der passer til din bil. Derfor er det en god idé at undersøge hvilken pære, du skal bruge, inden du giver dig til at udskifte pærerne. Hvis du har nogle pærer, der har udtjent deres værnepligt, anbefaler vi, at du udskifter dem hurtigst muligt - for din egen og dine medtrafikanters sikkerhed.
Hos os finder du altid et stort udvalg af pærer, så du finder helt sikkert lige det, du skal bruge - til rigtig gode priser.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.