Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Diodepærer til bilen

Diodepærer til bilen har en lang levetid og giver et klarere lys. Pærerne kaldes også for LED-pærer og giver bilens lygter et hvidt skær, der passer til f.eks. parkerings-, stop- og blinklys. Derfor er pærerne et langtidsholdbart valg til din bil. Vi har samlet et stort udvalg kvalitets pærer til gode priser.

Hvad er diodepærer?

Diodepærer eller LED-pærer, som de også kaldes, giver dig den bedste belysning på din bil. Pærerne er elektriske og har den fordel, at de giver et klarere lys end konventionelle pærer til bilen. LED-pærerne kan bl.a. bruges til bilens positionslys, blinklys og bremselys.
De mindste pærer kan også bruges i instrumentbrættet i bilen, hvor de giver dig det bedste lys.

Almindelige farvede glødepærer mister hurtigt deres farve og intensitet. Derfor er en diode langt bedre, da den ikke mister styrke eller farve, men i stedet bevarer den samme styrke i mange år. Derfor er LED-pærer en god investering, fordi du får meget for ganske få penge.
Du kan godt skifte dioderne på din bil selv. Dog skal du være lidt forsigtigt, hvis du skal skifte en pære, der er gået itu.
Her på siden finder du altid et stort udvalg af de bedste pærer, så du kan få det skarpeste lys til din bil.

 

Det klareste lys med diodepærer

Diodepærer har en lang række fordele. For det første giver de et klart lys til bilens lygter, i modsætning til konventionelle glødepærer, der mister intensiteten. Pærerne kommer i forskellige størrelser, så du kan bruge dem til stort set alle bilens lygter.
Udover det klare lys har pærerne også den store fordel, at de har en lang holdbarhed. Selv i skiftende vejrforhold præsterer pærerne hver gang. Mange billige pærer er udsatte, når det gælder skiftende vejr og vibrationer fra bilen. Her tåler LED-pærer noget mere end almindelige lyskilder. Derfor egner de sig særligt til biler.

Her på siden finder du altid kvalitets pærer til din bil, der holder i mange år frem. Uanset om du mangler en pærer til dit positionslys eller bilens instrumentbræt, finder du altid lige det, du står og mangler. Find dine dioder til din bil hos os.