Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Befæstelser: forsikring af dine byggeprojekter

Når du skal renovere eller bygge egne projekter, skal du bruge de rette værktøjer. Hos Biltema har vi befæstelser til ethvert projekt. Uanset det er stort eller småt, kan du finde de nødvendige midler hos os.

Befæstelser er det, du bruger til at forsikre dine materialer. Det dækker bl.a. over søm, skruer, bolte og rawlplugs. Du vælger dine befæstelser afhængigt af dit byggeprojekt. Nogle projekter kræver mere fastgørelse og forsikring end andre. Søm er f.eks. gode til små ting, såsom fastgørelse af en tynd plade. Hvis du skal hænge et møbel op, kan du med fordel kigge på maskinskruer og rawlplugs.

 

Hvilken befæstelse skal jeg bruge?

Hos Biltema har vi forsikringsværktøj til det meste. Du kan bl.a. finde befæstelser til diverse ophæng, specialskruer og tilbehør til montage. Hvis du skal i gang med et gør-det-selv projekt og er i tvivl om valg af befæstelser, er du altid velkommen til at søge vejledning hos os. Du skal også være opmærksom på hvilket materiale befæstelserne har. Der er nemlig forskel på, om du skal bygge noget indenfor eller udenfor. Længere nede på siden kan du se en uddybende forklaring på de forskellige materialer samt korrosionsklasser.

 

Opbevaring

Alt værktøjsmateriale skal som udgangspunkt opbevares et tørt sted. Det kan f.eks. være i garagen eller i skuffen. Hvis du er indehaver af diverse befæstelser, er det en god idé at holde styr på de forskellige slags. Du kan f.eks. anskaffe en sortimentskasse. Med en sortimentskasse har du bedre styr på de forskellige dele, da du kan inddele dem efter variant.

 

Har du nogle spørgsmål?

Uanset om du skal sætte et nyt vindue i eller hænge et flot billede op i stuen - har Biltema materialet dertil. Det kan være svært at navigere i de forskellige dele, og du er derfor altid velkommen til at stille os spørgsmål. Vi står som altid klar i dit nærmeste varehus. Hos Biltema kan du være sikker på at finde et stort udvalg af vare til en fast lavpris.