Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Dyvelskruer

Her finder du vores store udvalg af dyvelskruer i mange forskellige varianter. De bruges typisk på gipsvægge, sten og meget andet, hvor du skal være sikker på at skruen sidder ekstra fast i væggen. Se vores store udvalg her.

Montering af dyvelskruer

En dyvelskrue har flere steps før du skruer selve skruen i væggen. Du starter med at bore et hul i væggen, der passer til skruens dyvel (også kaldet rawlplug). Herefter kan du mase eller banke forsigtigt dyvelen (rawlpluggen) på plads. Den skal gerne kunne bankes nemt på plads, men sidde stramt i væggen.

Gipsvægge kan være en udfordring, hvis du skal hænge tunge elementer op med dyvelskruer. Derfor findes der dyvelskruer specielt designet til gipsvægge. Denne type dyvelskruer har et gevind, så de kan skære sig ind i gipspladerne og forankres på denne måde i stedet for at ekspandere.

Vi anbefaler, at du altid tjekker efter hvor meget dyvelskruerne kan bære inden du hænger et TV eller et tungt møbel op med dem. Du vil altid kunne se, hvor stor en belastning dyvelskruerne kan bære i de forskellige væg - og loft typer.

 

Stort udvalg af dyvelskruer

Hos Biltema finder du et stort udvalg af dyvelskruer med og uden dyvel (rawlplugs). Du finder dem i mange forskellige pakkestørrelser, formål og dimensioner. Derfor er du sikker på at finde en pakke, der passer til dine behov.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde den helt rigtige skrue, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Se vores store udvalg her, og find den der passer til dig. Hos Biltema finder du altid høj kvalitet til lave priser.