Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Facadeskruer

Hos Biltema finder du et stort udvalg af facadeskruer i mange forskellige varianter til dit gør-det-selv eller byggeprojekt. Facadeskruer bruges til at sætte beklædninger og andre byggeelementer op, herunder facadebeklædning, vinduer, gulve og karme. Vi har skruer til både indendørs og udendørs brug. Se vores udvalg her.

Hvad er facadeskruer?

Du bruger facadeskruer til at sætte beklædninger og andre byggeelementer op. Derfor har vi et stort udvalg af facadeskruer til forskellige formål og forhold. Eksempelvis opsætning stål- eller eternitbeklædning på et skelet af trykimprægneret træ eller stålprofiler. Der findes flere typer facadeskruer, alt efter om de skal bruges til montering på stål eller eternit på træ. Nogle af skruernes hoved kan fås i forskellige farver for at de er mindre synlige efter montering.

Facadeskruer med sekskanter bruger du, når du skal monteres eternit- eller stålplader på et skelet af stålprofiler. Denne type facadeskrue har desuden en borespids og skiven er forsynet med en gummikrave.

Facadeskruen med et stort panhoved er den mest almindelig form. Du bruger den til at sætte eternitbeklædning og andre typer pladebeklædninger op på et skelet af træ.

 

Facadeskruer og andet udstyr til dit byggeprojekt


Hvis du skal igang med et større byggeprojekt kan du ikke undgå at skulle bruge facadeskruer. Hos Biltema har vi et stort udvalg af udstyr, søm og skruer, så du er klar til at gå i gang med at dit byggeprojekt.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde de helt rigtige skruer, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Se vores store udvalg her, og find den der passer til dig. Hos Biltema finder du altid kvalitet til lave priser.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.