Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Træskruer

Træskruer holder træet sammen. De er uundværlige til udendørs og indendørs byggeri samt til samling af møbler, spånplader, m.m. Derfor findes der et stort udvalg af skruer i mange størrelser til forskellige formål. Få overblikket og find dine skruer til træ her på siden.

Træskruer til udendørs og indendørs byggeri

Træskruer kan bruges til stort set alt byggeri i træ. Du skal dog være opmærksom på, at der findes specielle skruer til brug udenfor. Disse er overfladebehandlet og testet med saltvand i 1500 timer for at opfylde korrosivitetsklasse C4. Skruerne tåler høj påvirkning og kan derfor stå imod vind og vejr. Nogle universelle skruer til træ kan godt anvendes udendørs, dog kan visse trætyper godt finde på at angribe ikke-overfladebehandlede skruer. Dette kan give mærker på træet.

 

Skruer med flade og runde hoveder

Her på siden finder du skruer med både flade, forsænkede hoveder samt runde hoveder. De flader hoveder ligger plant med træet, så hele overfladen bliver helt glat. I blødt træ forsænker skruehovedet sig automatisk. Arbejder du i hårdere træ, er det nødvendigt at bruge et forsænkerbor først. De flade skruer er særligt anvendelige til synlige træoverflader, f.eks. terrasser og træhegn. Det runde skruehoved stikker derimod op af træet, hvor det danner en lille halvkugle på overfladen. Skruerne bruges især i hårde plader og til samling af beslag.

 

Træskruer til dit byggeprojekt

Du kan aldrig få for mange træskruer, for der er altid et byggeprojekt inde og ude, hvor du kan bruge en håndfuld skruer. Inden du går i gang, bør du undersøge, om du har de helt rigtige skruer til træsorten og formålet. Har du brug for rigtig mange skruer? Så kan du med fordel vælge en af vores praktiske sortimentsæsker, der indeholder skruer i mange forskellige størrelser. Så har du altid et par ekstra skruer lige ved hånden.

 

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvilke skruer du skal vælge? Eller har du generelle spørgsmål til byggeri med træ? Så er du velkommen til at hive fat i os. Vi guider dig gerne på vej, så du kan finde de helt rigtige skruer til dit byggeprojekt med træ.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.