Maskinskruer

Maskinskruen er en smule anderledes end andre skruer. Det skyldes, at gevindet ikke ender i en spids, samt at skruens hoved er forholdsvis fladt. Hele gevindets længde har nemlig samme omkreds. Et gevind er det riflede mønster, der sørger for den optimale befæstelse. Hos Biltema finder du alt til befæstelser til markedets bedste priser.

Den garvede gør-det-selv type ved, at maskinskruen er uundværlig. Den anvendes nemlig sammen med spændekomponenter f.eks. låseskiver og møtrikker. Ved brug af maskinskruer kan du være sikker på, at din konstruktion står solidt fast. Hos Biltema finder du både almindelige maskinskruer og unbrakoskruer. Til unbrakoskruer skal du bruge unbrakonøgler fremfor en almindelig skruetrækker. Du finder vores unbrakonøgler her.

 

Materialevalg

Når du skal vælge dine nye maskinskruer, skal du have et par ting i baghovedet. Skal du bruge dem til indendørs eller udendørs byggeri? Hos Biltema kan du finde skruer i almindeligt og rustfrit stål. Rustfrit stål er ideelt til udendørs brug, da det, som navnet antyder, ikke ruster. Det er en klar fordel, således at du trygt kan stole på, at din nye konstruktion er holdbar. Du kan naturligvis også bruge rustfrit stål til indendørs byggeri, men grundet indendørsklimaet kan skruer af almindeligt stål sagtens klare arbejdet optimalt.

 

Størrelse

På maskinskruer er skruens størrelse og tykkelse angivet på samme måde som en møtrik. Det vil sige, at det står som bogstavet ‘M’, efterfulgt af et tal. Tallet svarer til skruens bredde i millimeter.

9 Søgeresultater