Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Søm

Den lille spidse stift - sømmet - som du kan finde i de flestes værktøjskasse, er ganske enkelt uundværligt. Søm bruges nemlig til alverdens praktiske byggeprojekter og små hverdagsløsninger. Hos Biltema kan du finde søm i mange forskellige størrelser og materiale.

Hvad bruger man søm til?

Helt basalt har de spidse stifter altid været det bærende element i byggekonstruktioner. Det var dog, indtil skruen kom til verden. De er super praktiske og nemme at bruge. De bliver nemlig brugt med håndkraft modsat skruer, hvor du skal bruge en skruemaskine. Derfor er søm praktiske til små projekter i hjemmet, eller blot ophæng af et lille billede til stuen. Hvis du skal bruge et større antal, f.eks. hvis du skal ompolstre et møbel, kan du med fordel anskaffe dig en sømpistol.

 

Hvilke søm skal jeg vælge?

Det kommer an på hvad du skal bruge dem til! Det afhænger nemlig af, hvilket materiale de er lavet af. Nogle passer bedst til udendørsbrug, hvor andre er bedre til indendørsbrug.

Skal du i gang med et udendørsprojekt? Så anbefaler Biltema, at du kigger efter de varmeforzinkede varianter. Holdbarheden på disse er lang, og de kan tåle en del mere slid og slud end f.eks. den elforzinkede variant. Den elforzinkede variant passer til gengæld strålende til indendørsbrug!

Når du skal vælge dine søm, skal du blot være opmærksom på, hvilken opgave du skal i gang med. Nogle opgaver kræver tykke og korte slags, hvor andre kræver den tyndere og længere udgave. Du kan læse vores produktbeskrivelser under det enkelte produkt, hvor den anbefalede brugsform er beskrevet. Hvis du skal arbejde med træ eller noget som kræver ekspansion, har vi også det du skal bruge!

 

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om hvilket søm, du skal bruge, er du altid velkommen ned i din nærmeste Biltema. Vi står altid klar til at rådgive dig.