Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bolte

Hos Biltema finder du et store udvalg af bolte i mange forskellige varianter til dit gør-det-selv projekt. Bolte og møtrikker bruges, når en almindelig skue ikke er nok. De sikre holdbarhed til dit byggeprojekt. Se vores store udvalg her.

Stort udvalg af bolte og møtrikker

Hos Biltema finder du et stort udvalg af bolte og møtrikker. Du finder dem i mange forskellige pakkestørrelser, formål og dimensioner. Derfor er du sikker på at finde en pakke, der passer til dine behov. Vi har forskellige udgaver af bolte og møtrikker indenfor varmforzink, maskinbolte, spændeskiver og meget mere. En bolt består af et langt skaft med udvendig gevind og et rundt hoved på toppen. Der findes mange udgaver af bolten alt efter hvad du skal bruge den til.

 

Tips og tricks til anvendelse af bolte

Bolte og møtrikker er gode at anvende, når der skal samles kraftige konstruktioner. Det vil sige at bolte og møtrikker anvendes, når en almindelig skue ikke er nok. De sikre nemlig holdbarhed til dit byggeprojekt. Til opbevaring af dine bolte og møtrikker kan det være en god ide at opbevare dem et tørt sted i en æske.

Før du anvender bolte og møtrikker anbefaler vi, at du over om det er nødvendigt at bruge bolte i stedet for skruer, da de nemlig også kan ødelægge din konstruktion, hvis det f.eks. er til finere snedkerarbejde du vil bruge dem.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde de helt rigtige bolte, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Se vores store udvalg her, og find den der passer til dig. Hos Biltema finder du altid høj kvalitet til lave priser.