Montageskruer

Alle gør-det-selv typer skal have de klassiske montageskruer! Hvis du er, eller skal i gang med et byggeprojekt, kan du ikke komme udenom den. Desuden er de altid praktiske at have liggende i værktøjskassen.

Som navnet indikerer, bliver montageskruer brugt til montering. Det vil sige, at du kan bruge dem til at bygge det meste - uanset om du skal samle dit nye køkken eller et mindre projekt. Du skal dog huske boremaskinen, ellers bliver det en lang process. Hvis du ikke ligger inde med en boremaskine, kan du finde Biltemas egen her.

 

Montering - inde og ude

Alle befæstelser bliver overfladebehandlet, og det er behandlingen, som afgører, om skruen er bedst egnet til indendørs eller udendørs brug. Desuden kommer størstedelen af vores montageskruer med Philips stjernekærv, som svarer til det universelle kærv.

 

Indendørs

Hvis du skal bruge skruerne indendørs, skal du kigge efter den el- eller blankforzinkede variant. De kræver ikke den store vedligeholdelse, især ikke i et indendørsklima. Du kan bruge el- og blankforzinkede skruer i de fleste typer materialer, bl.a. træ, gips og mursten.

 

Udendørs

Til udendørs brug anbefaler vi montageskruer med ruspert overflade. Skruer med ruspert overflade er enormt korrosionsbestandige i udendørsmiljøer. Hos Biltema kan du finde vores ruspert-behandlede skruer med korrosionsbestandighed, C4. Klasse C4 betyder at denne type skrue er velegnet til miljøer hvor der bl.a. kan forekomme meget fugt, blæst og højt saltniveau. Den høje holdbarhed gør, at ruspert skruerne er et godt valg til udendørs projekter. De er eksempelvis velegnede, når du skal have monteret en ny havelåge.

 

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til et nyt byggeprojekt og befæstelser dertil, er du altid velkommen i dit nærmeste Biltema varehus. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede dig.

16 Søgeresultater