Desværre oplever vi lige nu tekniske problemer med Køb & Hent. Dette kan indebære at du ikke har mulighed for at gennemføre dit køb med kortbetaling. Vi beklager dette og håber at en løsning er på plads inden for kort tid.

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Pladeskruer: alsidige og kvalitetsfulde til ethvert brug

Vidste du, at Biltema.dk også kan hjælpe dig med pladeskruer? I Biltemas brede sortiment finder du et stort udvalg med alt indenfor befæstelser - herunder pladeskruer i forskellige mål og størrelser. Hyppigst anvendes denne form for skruer til samling af eksempelvis ventilationsrør, spirorør, fittings, tyndplader o.lign. Pladeskruerne er nemme at arbejde med og skrue i - til både indendørs- og udendørsbrug.

Her finder du alsidige og kvalitetsfulde pladeskruer, der kan benyttes i forbindelse med flere typer opgaver. Vi tilbyder flere forskellige varianter af pladeskruer til markedet bedste priser. Vi garanterer dig, at du i vores store udvalg kan finde præcis den variant, som du står og mangler. Du kan finde alt fra byggepladeskrue, gipspladeskruer til pladeskruer i rustfrit stål.

Tag et kig på udvalget og læs yderligere om den enkelte variant her på siden. Det er sjældent, at man går tomhændet fra Biltema.

 

Pladeskruer i mange dimensioner

Vi byder på et stort og velassorteret udvalg af pladeskruer, der passer til ethvert formål her hos Biltema. Uanset hvilken type pladeskrue du lige står og mangler, og uanset hvor stor en mængde, du skal bruge, vil du kunne finde den rette variant til en fornuftig pris her hos os. Om du skal bruge et stort antal af pladeskruer til professionelt brug, eller du blot skal bruge nogle få til et hobbyprojekt derhjemme, i sommerhuset eller et helt tredje sted, kan du med stor fordel bestille pladeskruer her hos Biltema.

Meget montagearbejde præges af, at skruerne skal holde så mange forskellige materialer som gips, metal, eternit og krydsfiner fast på forskellige underlag såsom træ og stål.

 

Vi står til enhver tid klar til at hjælpe dig!

Kan du ikke finde præcis det, du søger og leder efter i vores store udvalg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan oftest finde det, du søger - så både du og vi er tilfredse. Sidder du med eventuelle spørgsmål, er vi kompetente og kan besvare ethvert.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal eller bør vælge, så er vi altid behjælpelige med kompetent rådgivning og ekspertise i vores fysiske butikker. Er du yderligere i tvivl om, hvad du har brug for, står vi også altid klar til rådgivning og vejledning heraf.