Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Rawlplugs

Uanset om du er gør-det-selv typen eller ej, så findes der nogle helt basale redskaber som ethvert hjem burde have. Ét af dem er rawlplugs! Det er en fantastisk opfindelse. De sørger nemlig for at dine ophæng kan sidde ordentligt fast, fordi de fungerer som støtte for skruen. Desuden kan de også modvirke at skruen rykker sig i væggen.

Hvilke skal jeg vælge?

Det kommer an på hvad du vil hænge op! Der er nemlig forskel på bæreevne. Du kan få nogle rawlplugs som passer til små ophæng, men du kan også få nogle som passer til større ophæng. Hvis du skal hænge et tungt møbel op, f.eks. et fjernsyn eller en reol, bør du kombinere dem med ekspansionsskruer. Dem finder du her. Desuden afhænger valget også af vægmateriale. Se under de enkelte produkter for at læse mere om bæreevne og hvilke materialer, de er egnet til.

Hos Biltema kan du få universale rawlplugs som varierer i størrelse og dybde. Du kan tilmed få et skrue- og rawlplugsæt. Så kan du bare gå i gang med den billedvæg du har overvejet længe, eller hænge en hylde op på børneværelset! Med vores sæt har du alt, du skal bruge til de fleste ophæng lige ved hånden.

 

Sådan bruger du dem

Er værktøj og redskaber fremmed for dig? Frygt ej! Med Biltemas guide til ophæng og brug bliver det let som en leg.

Først og fremmest skal du bruge en boremaskine. Hvis du ikke er indehaver af sådan en praktisk fætter, kan du finde en her. Boret du skal bruge, afhænger af det, du vil hænge op. Du kan eventuelt sammenligne boret med skruestørrelsen. Boret skal være en lille smule mindre end rawlplugsen, da du forsigtigt skal banke den ind i væggen. På den måde kommer der et spænd, der sikrer at både rawlplugsen og skruen sidder godt fast.
Når du har valgt den rigtige størrelse bor, markerer du, hvor du skal bore. Sørg for at bore hullerne dybe nok til at hele rawlpluggen passer i. Bank derefter rawlplug i og skru hylde, ophæng osv. op.

 

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at komme ned i dit nærmeste Biltema varehus. Vi står altid klar til at rådgive dig, så vi sammen opnår det bedste resultat.