Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Ekspansionsskruer

Står du og skal hænge dit fjernsyn op? Eller måske noget endnu tungere som f.eks. en markise? I så fald er ekspansionsskruer din og din vægs nye bedste ven! Hos Biltema finder du skruer med ekspansion, som passer til de fleste tunge ophæng.

Modsat den normale skrue, udvider en ekspansionsskrue sig i væggen. Det er super smart, da det sikrer, at dit ophæng hænger urokkeligt fast. Når skruen udvider sig i væggen, opstår der bedre balance mellem dit ophæng og din væg.

 

Hvornår skal jeg bruge en ekspansionsskrue?

Det kan være svært at vurdere, hvornår man skal bruge skruer med ekspansion, og hvornår man skal bruge almindelige rawlplugs. En god tommelfingerregel er, hvis dit ophæng vejer omkring eller over 8-10 kg., skal du søge mod ekspansionsskruen.

 

Hvordan bruger jeg en ekspansionsskrue?

Når du arbejder med ekspansionsskruer, er præcision et vigtigt værktøj. Du skal bl.a. vælge en skrue med den rette længde og tykkelse. Længde og tykkelse afhænger af vægten på dit ophæng. Hvis du er i tvivl om dette, kan du altid få kyndig vejledning i dit nærmeste Biltema varehus.

Når du har styr på den rette skrue, skal du bruge en boremaskine. Hvis du ikke har en boremaskine i hjemmet, kan du se vores her. Indstil da boremaskinen efter samme tykkelse og længde på din skrue. For at kunne indføre ekspansionsskruen, skal du rengøre hullet. Det gør du bedst ved at støvsuge det. Så mangler du blot at banke skruen ind i væggen. Den bedste løsning er at bruge en almindelig hammer, så har du nemlig kontrol med håndkraft. Vær en smule forsigtig, så du undgår at skade din væg.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.