Specialskruer

Hos Biltema finder du en lang række specialskruer til allehånde projekter inden- og udendørs - til en rigtig fornuftig pris. Uanset om du bygger et lille eller stort projekt, gør du dit arbejde langt nemmere ved at vælge den rigtige type specialskruer. Den rigtige skrue giver også et mere solidt resultat og en flottere finish.
Vi har mange at vælge imellem efter behov og arbejdsopgaver. Du finder vores skruer i mange forskellige længder og diametre.
Se vores udvalg af specialskruer herunder - og spørg gerne i din nærmeste Biltema, hvis du har brug for vejledning. Vi hjælper gerne.

Specialskruer til træ

Til træarbejde er også vigtigt at bruge den rigtige skrue til arbejdet. Arbejder du i hårdt træ - som det meste eksotiske træ er, men også nordiske trætyper som birk, bøg og eg - eller blødt træ - typisk læk, gran og fyrretræ, skal du have forskellige typer skruer. Til spånplader og melamin finder du også særlige specialskruer.
Der er forskel både på gevind og skruehoveder, så skruen kan bore sig ned i træet uden at det flækker, holde på konstruktionen og hovedet lægger sig korrekt. Begge dele skal passe tl dit projekt.
Skal du bygge udendørs konstruktioner, er det bedst med syrefaste, rustfri skruer, så konstruktionen holder sig pæn og solid længe. Almindelige stålskruer bør kun bruges til indendørs trækonstruktioner, hvor de ikke bliver udsat for fugt.

 

Tilbehør til specialskruer

Hos Biltema finder du ikke kun en lang række specialskruer til allehånde opgaver, men også meget praktisk tilbehør. Her finder du dæksler, splitpinde og ringsplitter, vinkelled, øskner, mellemlægsskiver, gevindstange og meget mere. Se også i resten af vores sortiment af befæstelser for skruer og montagedele. Husk at du kan bestille alle varetyper via Bestil og Hent.

0 Søgeresultater