Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bestil en praktisk gribetang

Køb en gribetang hos Biltema. En gribetang giver dig mere end bare et simpelt redskab med i prisen. Lad dig ikke narre af gribetangens beskedne udseende.

Med en gribetang får du tonsvis af fordele med i dit køb. Slip for at bukke dig ned, når noget falder ud af lommen, men brug i stedet din nye gribetang til at samle det op.

Intet går forbi gribetangen

Hos Biltema kan du finde en gribetang af høj kvalitet. Vil du også have udstyr, der har de smarteste og nyeste gadgets? I Biltemas sortiment kan du finde en gribetang, der både kan samle almindeligt affald op, men også kan tiltrække magnetiske genstande.

Lyder det også godt i dine ører? En smartere gribetang skal du lede længe efter, og vi garanterer, at du ikke bliver skuffet over din nye gribetang fra Biltema.

 

Vær god mod naturen - tag en tur med din nye affaldsopsamler

Vil du gøre noget godt for miljøet? Andre er måske ikke lige så gode og flittige til at bruge skraldespandene som dig. Tag en tur ud i naturen, eller gå på gaden og saml affald sammen med din nye smarte gribetang, som du med fordel kan bruge som affaldsopsamler. På den måde slipper du for at røre ved affaldet, og du kan i stedet styre tangen ved hjælp af håndtaget.

 

Grib tabte sager uden at bukke dig

Vil du gerne skåne din ryg? Fang effektivt affald eller tabte sager med kloen for enden. Bestil din nye smarte gribetang hos Biltema.

 

Vores dygtige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig

Er du i tvivl om noget vedrørende vores produkter? Eller har du spørgsmål til os eller vores hjemmeside? Vores kompetente kundeteam vil med glæde hjælpe dig, uanset om du søger svar på et spørgsmål eller har brug for hjælp til at placere din ordre. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Giv os et kald på telefonen 70 80 77 70, eller skriv til os på kundeservice@biltema.dk. Så vil vi gøre for ypperste for at give dig en god og personlig service.