Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Smart og fleksibelt teleskopskaft

Er du på udkig efter et praktisk teleskopskaft, som kan være din loyale ledsager, når du skal klare rengøringen?

Lad dig ikke narre af teleskopskaftets beskedne udseende. Det er ikke bare et simpelt og kedeligt rør, men tværtimod et brugbart og effektivt værktøj. Et teleskopskaft kan gøre enhver rengøringstjans langt nemmere og mere overskuelig - og måske endda også en tand sjovere, når du føler, du får et legetøj i hænderne.

 

Gør rengøringen til en leg med et teleskopskaft

Tag et kig og find dit nye teleskopskaft hos Biltema. Når først du har klikket dit teleskopskaft hjem og taget det i brug, vil du aldrig kunne forestille dig at klare rengøringen uden din nye, aflange ven.

Supplér dit teleskopskaft med ekstraudstyr, og udnyt din langskaftede vens fulde potentiale. Put en effektiv gulvskraber eller skurebørste på, og få blankpolerede gulve med få strøg. Det har aldrig været nemmere og mere effektivt at vaske gulv, da du hurtigt kan skifte mellem børstehovederne.

Du kan også montere et kostehoved, hvis din terrasse, bryggers eller garage trænger til en tur med en fejekost.

Skriger dine vinduer på en kærlig hånd? Så kan du med fordel tilføje en vinduesskraber til kurven og få et komplet kit hjem - så du langt om længe kan vinke farvel til snavsede vinduer, der blokerer for lyset.

Du kan klare enhver rengøringstjans med et teleskopskaft. Du får stor anvendelighed i et lille og fleksibelt produkt, som nemt kan gemmes væk i selv det smalleste skab. Lyder det som noget for dig? Gør et kup, og bestil et teleskopskaft hos Biltema.

Det har aldrig været nemmere at få dit hjem til at skinne igen.

Vil du gerne i kontakt med os? Giv os et kald, eller send os en mail

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller webside. Vores dygtige og hjælpsomme kundeservice står altid klar til at guide dig og besvare dine spørgsmål. Fang os på 70 80 77 70, eller skriv til os på kundeservice@biltema.dk.

Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.