Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sweatshirts til friluftsliv og arbejdsbrug

Er du på udkig efter en praktisk og smidig sweatshirt i høj kvalitet til enten arbejdsbrug eller friluftsliv, så kan du med stor sandsynlighed finde en sweatshirt i Biltemas store udvalg, der passer nøjagtig til det brug. I sortimentet finder du sweatshirts i flere forskellige designs - alt fra klassiske hættetrøjer til sweatshirts med eller uden lynlås. Fælles for dem alle er den gode pasform, smidighed og bevægelighed.

Uanset om du skal iklæde dig en sweatshirt til frilufts- eller arbejdsbrug, så vil du i disse føle dig tilpas grundet den høje produktkvalitet. Vi forhandler kun sweatshirts i bedste kvalitet, således at du ikke leder forgæves efter en rar sweatshirt her hos Biltema. Vi tilbyder sweatshirts i alle størrelser, modeller og flere forskellige farver.

Hos Biltema.dk finder du alt det, du behøver i arbejdstøj for at holde dig varm fra inderst til yderst. Vi har samlet en masse funktionelt arbejdstøj i topkvaliteter her.

Køb sweatshirt i høj kvalitet hos Biltema.dk

Vælg en smidig og behagelig arbejdstrøje med stretch og få større bevægelighed og effektivitet. Vi tilbyder sweatshirts til dig, der har behov for et mellemlag under en regnjakke, arbejdsjakke, refleksjakke eller anden form for overbeklædning. Mellemlaget er det isolerende lag, der holder dig varm - og derfor er en sweatshirt særdeles god. Derudover finder du komfortable og funktionelle sweatshirts til herrer med praktiske reflekser både for og bag.

Vælg den rigtige sweatshirt/arbejdstrøje

Vores sweatshirts og hættetrøjer er et fremragende eksempel på alsidighed. Vi anbefaler, at du tænker på dit valg af arbejdstøj i lag, således at du er forberedt på enhver temperatur og omskiftelig vejr. Er du i tvivl om størrelse og pasform, så er du mere end velkommen til at besøge en af vores mange fysiske butikker, således at du kan få afprøvet størrelserne.

De fleste af vores sweatshirts kan vaskes på 60 grader. Vi anbefaler, at du følger vaskeanvisningen i trøjen, hvor du kan se, hvordan du plejer den. Derudover anbefaler vi at anvende vaskemiddel, der ikke indeholder blegemiddel. Dette er særligt vigtigt at huske ved arbejdstrøjer med reflekser, da blegemidlet kan ødelægge synligheden.

Tag et kig på udvalget og find netop den sweatshirt, du søger og foretrækker. Vi har et stort udvalg af sweatshirts til gode priser i flere størrelser og modeller til dig her på siden.