Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Serveringsbakker

Serveringsbakke, madbakke eller bare bakke - kært barn har mange navne, men én ting er helt sikkert; en bakke er uundværlig i dit køkken. Her på siden har vi samlet vores udvalg af praktiske bakker, der også pynter i dit hjem.

Hvad er en serveringsbakke?

En serveringsbakke er det perfekte tilbehør i ethvert køkken. Som navnet afslører, så er bakker gode, når du serverer mad. Her kan du let transportere f.eks. kaffe og kage fra køkkenet og hen til dit sofabord. Du kan også bruge bakkerne til mad, bl.a. ved at anrette lækre små retter eller snacks i små skåle på madbakken.

De flotte bakker er også virkelig smukke til dekorationer i køkkenet, på spisebordet eller et helt tredje sted. Du kan f.eks. dekorere bakkerne med små lysestager, fine planter og hvad du ellers kan lide, for at skabe det smukkeste pynt til dit hjem. Du kan også pynte madbakkerne op til højtider som jul og påske, hvor sæsonen blomster, planter og lys vil pryde og skabe stemning på de fine bakker.

Bakker til mad er ideelle til servering ved kaffebordet eller til middagen, men bakkerne er også virkelig skønne som fundament til flotte dekorationer. Mulighederne er mange med de flotte madbakker. Hos os finder du et stort udvalg i forskellige størrelser, farver og designs, som du kan bruge til lige det, du har lyst til.

 

Køb dine serveringsbakker hos Biltema

Serveringsbakker er uundværlige i dit køkken. Derfor har vi altid et udvalg af forskellige bakker, der passer til netop dit hjem. Vi har alt, du har brug for, til dit køkken - alt sammen til lave priser og i god kvalitet.