Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Husholdningstilbehør

Kategorien husholdningstilbehør dækker over en bred vifte af uundværlige køkkenartikler og remedier, som kan lette din hverdag betydeligt. Ofte er det netop de små ting, der gør den største forskel i en travl hverdag. Her på siden finder du bestikbakker, viskestykker, grydelapper, magneter, bordskåner, bæredygtige sugerør i rustfrit stål og meget mere. Alt til en moderne husstand - til en fornuftig og lav pris.

Husholdningstilbehør til markedets bedste priser

Husholdningstilbehør som for eksempel viskestykker, grydelapper og bordskåner er næsten ikke til at undvære i et moderne køkken. Det er ganske vist ikke køkkenets vigtigste elementer, men det er svært at forestille sig en hverdag uden viskestykker til at tørre service af med, grydelapper til at tage varm mad ud ad ovnen med og en bordskåner til at stille den på.

Med husholdningstilbehør som for eksempel magneter til børnenes tegninger, opskrifter, invitationer, huske- og indkøbssedler kan du endvidere give dit køkken et personligt og hjemligt touch.

Husholdningstilbehør står dog ofte ikke øverst på listen over ting, vi godt kan lide at bruge penge på. Der er mange andre ting, vi forståeligt nok hellere vil bruge penge på. Hos Biltema kan du derfor købe husholdningstilbehør til en fast, lav pris - og bruge formuen på noget andet.

 

Husholdningstilbehør til festlige lejligheder

Skal I holde fødselsdag, konfirmations- eller havefest? Hos Biltema finder du også husholdningstilbehør til festlige lejligheder, herunder papirduge, bordløbere, klemmer til at holde dugen på plads med, isterningebakker og bæredygtige sugerør i rustfrit stål, som du kan rense og bruge igen og igen.

Er der rester tilovers fra festen? Med vores vakuumpakker kan du vakuumpakke fersk kød, fisk, pålæg, ost og en lang række andre madvarer, så de kan holde sig op til fem gange længere i fryseren. Med en vakuumpakker undgår du desuden frostskader på dine madvarer.

Vakuumposerne kan genanvendes, tåler fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine og kan lægges i kogende vand.