Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skærebræt til køkkenet

Skærebræt, spækbræt, bræt. Kært barn har mange navne. Et spækbræt er uundværligt, når du skal i køkkenet. Det er godt at have, når du skal tilberede eller skære forskellige madvarer ud. Med det rigtige skærebræt er det lettere og mere simpelt at opnå gode resultater i køkkenet. Der er flere årsager til, at du bør bruge et spækbræt, eksempelvis at du skåner din bordplade, når du skære brød, kød og grøntsager ud. Et godt skærebræt forhindrer også at knivene ikke får skader, når du skærer. Med andre ord er et skærebræt et must-have i ethvert køkken. I dit køkken bør du mindst have to - et til brød, frugt og grøntsager og et til kød.

Hos Biltema kan du vælge mellem flere, så du kan finde det, der passer bedste til dig og dit behov. De fås i forskellige farver og størrelser.

 

Skærebræt til alle behov

Hos Biltema har vi forskellige skærebrætter i plast til billige priser. Skærebræt i plast og træ er gode, fordi det er bløde materialer. Bløde materialer er med til at skåne dine knive, så de forbliver skarpe. Vi har bræt i flere farver, som kan bøjes. På den måde er det let at hælde de hakkede grøntsager direkte ned i skålen, ved at bøje spækbrættet sammen. Et spækbræt er ikke kun praktisk til udskæring af madvarer, men også til serveringer, når du får besøg af venner og familie.

Tag et kig i vores sortiment og find det, der passer bedst til din stil og dit behov. I Biltema står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Kig forbi din nærmeste Biltema-forretning og find dit nye skærebræt. Vi har også køkkenknive i forskellige størrelser og modeller. Fælles for vores køkkenknive er, at de har et gribevenligt håndtag, og at bladene er skarpe.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.