Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bageforme og ovnforme

Hos Biltema.dk finder du kvalitetsforme både inden for bage- og ovnforme. Vi byder på alt fra ovnfaste fade til tærte- og springforme. Nu kan du komme professionelt i mål med dine madlavningsprojekter og kagedrømme.

Hos os finder du et stort udvalg, hvor du let og overskueligt kan finde din næste favorit form. Vi har gjort det nemt at finde den form, der passer til netop dit behov. Gå på opdagelse i vores udvalg i dag!

Bageforme til enhver bagesituation

I vores udvalg finder du kvalitetsudstyr til al slags bagværk. Vi har en bageform til enhver bagesituation. Ingen flot og fast kage uden en god bageform. Uanset hvad du har tænkt dig at kreere i køkkenet, har du brug for bageforme til at sikre flotte kageresultater. Du finder her i vores sortiment forme til traditionel kagebagning samt andre typer af bagning som tærter og runde kager.

Vi byder på et udsøgt udvalg af bageforme til fornuftige priser, så du kan komme professionelt i mål med dine kagedrømme.

 

Ovnforme i forskellige størrelser og stilarter

Skal du lave ovnbagte auberginer, en lasagne eller noget helt tredje? Biltema.dk byder på ovnforme til ethvert behov. De fås i forskellige størrelser og stilarter, der passer til de retter, du har til hensigt at lave. Vi byder på ovnfade i tidløse og enkle designs, hvilket gør, at du kan sætte fadet pænt på bordet til servering.

Hos os finder du et udsøgt udvalg af ovnforme til markedets bedste priser. Vi har lige præcis det, du står og mangler. Kig her på vores side eller besøg os i en af vores mange fysiske butikker. Vi ser frem til at se dig!