Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Termokande med på farten

Med en termokande kan du holde kaffen varm. Det er nok de færreste, der drikker kold kaffe med velbehag. Det er der heller ikke grund til. Den skotske fysiker James Dewar opfandt nemlig helt tilbage i 1892 termokanden, som kan holde dine drikkevarer både varme og kolde. I Biltema har vi et udvalg af forskellige kander og termokrus, som du kan tage med ud af døren om morgenen, når du tager på arbejde eller med på udflugt. Uanset om du er til kaffe, varm kakao eller the, så er en termokande guld værd. Den holder på varmen i længere tid, end glaskanden som du brygger din kaffe i. Årsagen til at den kan holde på varmen og kulden er fordi, den er vakumisoleret, og ofte er dens ydre lavet af pænt rustfrit stål. Den passer derfor også perfekt på middagsbordet, når du skal servere kaffe og kage for venner og familier.

I vores udvalg finder du både den almindelige termokande model, en med pumpe og termokrus til at hælde over i. Du finder forskellige størrelser, så der både er størrelser til rutinerede kaffeelsker, der ønsker store mængder og til nybegyndere, der vil starte med mindre. Vi har det komplette sæt til gode priser, og du slipper for at drikke din kaffe, kakao eller the kold.

 

Termokande - en kaffeelskers bedste ven

Du kan kun blive glad for en termokande, hvis du drikker varme drikke, uanset mængder. Til dig, der drikke større mængder er den smart, fordi der kan være flere kopper i på én gang. Så slipper du for at bruge tid på at brygge over flere omgange. Den giver dig også mulighed for at tage de varme drikke med på en gåtur på en kold vinterdag eller på picnic om sommeren. Den er fremstillet på en måde, så den længe holder på varmen. En termokande kan ikke kun bruges til at holde på varmen, men også til kolde drikke, hvis du ønsker dem kolde i længere tid.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.