Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Køkkenredskaber

Vidste du, at Biltema.dk er leveringsdygtige i kvalitetesprodukter inden for køkkenredskaber? Vi har gjort madlavningsprocessen nemmere og sjovere med et stort udvalg af de helt rette køkkenredskaber til markedets bedste priser. Vi byder på et bredt udvalg med alt fra rivejern, hvidløgspresser, oplukkere, sakse til bageforme, kageruller og meget mere. Uanset hvad du står og mangler, kan du her hos Biltema.dk finde det, du søger.

Køkkenredskaber til ethvert behov

Værdsætter du også, når køkkenudstyret er i topkvalitet? Det gør vi, fordi vi ved, at du kommer professionelt i mål med funktionelt og praktisk udstyr. Med de helt rigtige redskaber bliver madlavningen lettere og oftest mere succesfuld.

Hos Biltema.dk har vi øje for kvalitetsprodukter. Vi byder på gode, solide køkkenredskaber, så du har den bedste forudsætning for at lave en lækker menu til dine gæster. Her finder du alle de redskaber, du skal bruge til din husholdning.

 

Køkkenredskaber i træ

Leder du efter køkkenredskaber udgjort i træ, så er du landet det helt rette sted. Med køkkenredskaber i træ kan du passe optimalt på dine gryder og pander, idet træet ikke forårsager ridser eller lign. på overflader. Derfor kan det være en god investering at vælge køkkenredskaber i netop dette materiale. Træredskaberne, du finder her hos Biltema.dk, er med et behageligt greb, hvilket er en fordel, når du kokkererer. Tag blandt andet et kig på vores bambussæt med fire dele.

 

Køkkenredskaber i rustfrit stål

Vælger du køkkenredskaber i rustfrit stål, kan du være sikker på nem vedligeholdelse. Her på siden finder du stålredskaber såsom piskeris, rivejern, ostehøvler, kødhammer og meget mere. Redskaber i stål er særdeles holdbare, samtidig med at de holder sig flotte i lang tid fremover.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.