Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kaffepressere og stempelkander

En velsmagende og god kop kaffe gør underværker. Duften og hyggen omkring kaffen, er noget mange mennesker værdsætter og påskønner. Hos Biltema.dk finder du alt indenfor køkkenartikler. Vi byder på et udsøgt udvalg af kaffepressere og stempelkander, der er udført i et lækkert design, som kan komplementere ethvert morgenbord. Nu kan du skabe en fantastisk hygge i dit hjem med gode kopper af kaffe.

Stempelkander med stor detaljerigdom

Vi byder på tidløse stempelkander i rustfrit stål med varmebestandigt glas. Stempelkanderne er udført i et enkelt, klassisk design, der gør den tidløs. Med en stempelkande opnår du en hurtig bryggemetode, hvor kanden både er funktionel og nem at anvende. Hos os finder du stempelkander til markedets bedste priser, så du kan nyde en god kop kaffe i solens stråler eller på en regnvejrsdag. Stempelkandens funktion er let og ligetil, så nu behøver du ikke gå på kompromis med en særdeles god kaffe.

 

Hvordan fungerer en stempelkande?

Ved brug af en stempelkande bør du investere i groftmalede bønner, som skal overhældes med varmt vand. Hvis bønnerne er malet for fint, vil det give bundfald og gøre stemplet besværligere at nedpresse. Forinden du hælder det kogte vand over kaffebønnerne i stempelkanden, anbefaler vi, at du lader det kogte vand afkøle en lille smule i din elkedel. For varmt vand vil nemlig trække bitterheden ud af kaffebønnerne.

 

Dosering og kontakttid

Dosering og kontakttid afhænger af dine præferencer. Det handler om, hvor stærk du selv ønsker kaffen. De fleste bruger 7g. kaffe til 1,5 dl. vand. Kontakttiden mellem kaffe og vand er mellem fire og seks minutter.

Inden du sætter stemplet på kanden, skal du omrøre blandingen grundigt, således at du får blandet kaffen og vandet godt. Vi anbefaler, at du venter mellem fire og seks minutter, inden du stille og roligt trykker stemplet ned. Sådan bliver en perfekt kop kaffe til! Lige klar til at nyde med det samme, hvad enten det er i udestuen, sommerhuset eller ved morgenbordet i den travle hverdag.

Der er mange måder, hvorpå du kan lave god kaffe. En af dem vi holder mest af, er kaffe lavet på stempelkande. De friskmalede, grove bønner, der er overhældt med varmt vand, giver ikke kun en fantastisk duft, men også en endnu skønnere og fyldigere smag.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.