Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Madopbevaring i mange forskellige størrelser

Hos Biltema finder du masser af løsninger til madopbevaring. Vi har beholdere til madopbevaring i mange forskellige størrelser, der egner sig til alt fra en stor lasagne til hele familien, til madpakker, såvel som små snackbeholdere, som er nemme at tage med på farten.

Beholdere til madopbevaring i forskellige materialer

Hos Biltema finder du beholdere til madopbevaring i bl.a. plast, glas og rustfrit stål. Alt efter hvilken type mad, du skal opbevare, samt hvad du ellers vil bruge dine beholdere til, kan der være en række fordele ved de forskellige typer af beholdere til madopbevaring.

Beholdere i plast

Plast er et praktiskt og let materiale, som gør det ideelt at have med på farten, fordi plastbeholdere ikke vejer lige så meget som eksempelvis beholdere af glas. De fleste plastbeholdere til madopbevaring tåler både frysning, opvask og optøning i mikrobølgeovn.

Beholdere i glas

Du finder også beholdere til madopbevaring i glas, som kan tåle både høje og lave temperaturer, samt opvask. Du kan derfor både bruge glasbeholderne til madlavning og til madopbevaring. Med glasbeholderne får du også låg af plastik, så hvis du har brugt glasfadet til at lave en ret i ovnen, kan du nemt dække resterne til med et plastiklåg og stille det i køleskabet til nem aftensmad dagen efter.

Beholdere i rustfrit stål

Hvis du har behov for at opbevare noget mad i et varmeskab, kan vi anbefale en boks af rustfrit stål. Hvis du ikke lige har et varmeskab, men gerne vil holde din mad lun, kan du også bruge en boks af rustfrit stål i ovnen.

Smarte løsninger i en travl hverdag

Har du ikke tid til at skulle stå og lave mad hver eneste aften? Men du har ikke råd eller lyst til take-away flere dage i træk? Hvis du laver en stor portion af din livret og fryser den ned eller opbevarer den i en af vores mange praktiske beholdere til madopbevaring, kan du få lækker og nem mad hver dag!

Det er blevet populært at forberede sine måltider forud. Hvis du har en travl hverdag, en stor familie, eller bare gerne vil gøre din hverdag lidt lettere, så kan du med fordel lave større portioner af mad i forvejen og fryse det ned i mindre portioner. På den måde er de nemme at varme op, så du har til hurtig omgang lækker aftensmad eller frokost.

Gode til madpakken

Du finder beholdere til madpakken i flere forskellige størrelser og designs, så der er både noget til skoletasken, arbejdet eller til en udflugt med hele familien. Hvis du skal have din madpakke med på farten i længere tid ad gangen, finder du bl.a. også madpakker med køleelementer, som kan holde din madpakke kølig og frisk i længere tid.

Snackbeholdere er ideelle til, hvis du har brug for små mellemmåltider i løbet af dagen. Det kan eksempelvis være små nødder, kiks el.lign. De er også gode at have med, hvis du har små børn, så de hurtigt kan få stillet den lille sult, når I er på farten.

Bekæmp madspild med madopbevaring

De små snackbeholdere er også praktiske til, hvis du har nogle små rester fra eksempelvis grøntsager, der holder sig bedst, hvis de er adskilt fra andre grøntsager. Det kan eksempelvis være avocado, som helst skal opbevares i en så tæt lukket beholder som muligt, så du undgår at den får brune pletter over natten. Eller agurk, som nemt kan blive “smattet”, hvis det ligger sammen med andre grøntsager efter det er skåret ud.

Det er også sjældent, at man får spist en hel pakke pålæg af én omgang, og pålæg kan hurtigt miste friskheden og den gode smag eller blive tørt, hvis det står i en åbnet emballage i køleskabet. Hvis du vil holde dit pålæg friskt i længere tid, kan det være en god idé at opbevare det i en plastbeholder med låg. Så holder det på smagen og du undgår at det bliver tørt og dårligt før tid.

Udover at bekæmpe madspild, så sparer du også penge ved at opbevare din mad, så det holder sig friskt i længere tid, i stedet for at skulle ud og købe nyt. Madopbevaring i beholdere giver dig dermed også mulighed for at handle større ind, så du får tid til meget andet i din hverdag.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.