Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Køkkenknive i mange modeller

Hos Biltema.dk finder du alt inden for køkkenartikler. Vi byder på gode, effektive køkkenknive til markedets bedste priser. En god, robust kniv gør hele forskellen, når du skal lave mad. Derfor har vi samlet flere forskellige modeller af køkkenknive, som du både kan vælge enkeltvis eller i serier.

Derudover finder du hos os tilbehør som knivslibere. Netop fordi kvalitetsknive kræver kvalitetspleje. Derfor er en god knivsliber på sin plads.

Gå på opdagelse i vores store udvalg og find alt fra de små, effektive urteknive til de store knive til grønt og kødudskæringer.

 

Køkkenknive i lækkert design

Vidste du, at vi hos Biltema går op i design? Naturligvis finder vi det vigtigt, at du kan have dine køkkenknive fremme til skue på enten en magnetblok eller i en holder til formålet. Med vores knive behøver du ikke længere gøre plads i skuffen. Disse kan du flot lade være fremme, hvilket også gør dem let for hånden, når knivene skal tages i brug.

Vores udvalg byder på knive, der har en godt greb, en knivskarp præcision og en god balance, der sikrer et snorlige resultat på skærebrættet.

 

Kvalitetsknive i flere størrelser

Vi byder på et stort udvalg af professionelle køkkenknive. Uanset om krydderurterne skal snittes, lørdagskylling skal skæres ud, brødet skal skæres i skiver eller salaten skal hakkes, så finder du her hos Biltema.dk en kniv til netop den opgave, du står overfor. Knivene er i topkvalitet og fås i serier. Serier med knive i forskellige størrelser og til forskellige opgaver, hvormed de samtidig harmonerer i designet.

 

Stort udvalg

Lad dig inspirer af det knivskarpe univers, som vi her på siden tilbyder. Glæd dig til at hakke, snitte og skære som aldrig før. Find din nye favorit kniv i dag her hos Biltema.dk