Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Mandolinjern og multihakker

Mandolinjernet er et praktisk, multifunktionelt køkkenredskab, der gør mange opgaver i køkkenet nemmere. Med et mandolinjern er det nemt at hakke, strimle og skive grøntsager, frugt, rodfrugter, ost og flere andre madvarer.
Et mandolinjern i rustfrit stål er nemt at rengøre og har flere forskellige indsatser, så du kan udføre mange opgaver med samme køkkenredskab - pladsbesparende og nemt.

Se Biltemas mandolinjern og multihakker herunder.

Mandolinjern eller multihakker?

Mandolinjernet kaldes også multihakker. Det er nemlig et multitalent i køkkenet, der kan bruges til en række madvarer og opgaver. Multihakkeren fås også i elektriske versioner, men med en hånddrevet multihakker er du altid klar. Den kan også komme med i campingvognen eller fritidshuset uden at du skal være afhængig af el.

 

Lav nem, sund mad med mandolinjernet

Det kan tage virkelig lang tid at pille, skrælle, hakke og strimle grøntsager til en sund madret - især hvis du skal kokkerere til hele familien. Med mandolinjernet bliver det en nem og hurtig opgave, så du kan lave lækker, sund mad på nul komma fem.
Mandolinjernet er alletiders til asiatiske retter med fintsnittede grøntsager; lav en lækker wok- eller karryret fyldt med sprødt grønt og dejlige krydderier.
Du kan også bruge mandolinjernet til at øge mængden af grøntsager i de klassiske familieretter. Et par revne gulerødder og squash i kødsovsen til spaghettien giver flere vitaminer og fibre. Du kan også bruge det samme trick til frikadeller eller dansk bøf - så bliver de også dejligt saftige.

Salaterne bliver også hurtige og nemme at lave, uanset om du skal lave en klassisk grøn salat, gulerod- og æblesalat til børnene, en amerikansk coleslaw eller en lækker frugtsalat til mellemmad eller dessert.

Multihakkeren kan også bruges når du hurtigt skal rive ost eller hakke chokolade til drys.