Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sakse til køkkenet

Ligesom med mange andre køkkenredskaber, så er gode sakse ikke til at undvære. For at det skal være en fornøjelse at være i køkkenet, skal redskaberne være i orden. En saks skal være funktionel og skarp, så du slipper for at klippe i det samme flere gange, uden at det lykkes at klippe det over. Kun med sakse i god kvalitet kan det blive en succes. Måske er det ligefrem muligt at håbe på, at der kommer hjælpende hænder i køkkenet, hvis de rette køkkenredskaber er til stede.

Her på siden finder du alle vores forskellige køkkensakse. Vores sakse er populære, fordi de har gode greb, skarpe blade og god klippekomfort. Har du noget, der skal klippes eller skæres over, så er du landet det rigtige sted. Hos Biltema har vi de sakse, du står og mangler i køkkenet eller andetsteds. Hos os får du klipperedskaber i god kvalitet til prisen.

 

Sakse til hele hjemmet

Der findes mange forskellige slags sakse til forskellige projekter. Det er altid vigtigt at have den rette saks til sine projekter, men en køkkensaks er et must-have i skuffen. En saks er altid god at have i nærheden, fordi vi ofte bruger den til hverdagens små opgaver. Når vi har brug for den, forventer vi, at den kan klippe ordentligt. Der er ikke noget værre end køkkensakse, der ikke klipper som de skal, fordi bladene er døve og slidte. Uanset, om du tilbereder mad, arbejder i garagen, syr eller skal klippe-klistre med børnene, så har vi gode sakse, der kan bidrage til, at det hele bliver både sjovere og lettere.

Hos Biltema kan du både købe køkkensakse enkeltvis, men du kan også købe et køkkensaksesæt, så du har flere muligheder i skuffen. Med et køkkensaksesæt kan du vælge mellem to eller tre-sæt og dermed få flere størrelser.