Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stegepande

En stegepande er uundværlig i et køkken. Den kan bruges til at lave mad på alle tidspunkter af døgnet, hvad enten det er morgenmad, middagsmad eller aftensmad. Hos Biltema har vi et forskelligt udvalg af stegepander, som du kan vælge imellem. Få klaret madlavningen derhjemme med en eller flere af vores gode pander.

Køkkenet er et af de steder i huset, hvor der bruges allermest tid. Når vi laver mad og spiser, opholder vi os i køkkenet. Derfor er det rart at have køkkenredskaber af god kvalitet. Det finder du hos Biltema. Vi har god kvalitet til pengene.

 

Stegepande - en nemmere hverdag

Der er ikke noget så irriterende som en dårlig stegepande. I hverdagene, hvor maden nogle dage gerne må gå lidt tjept, er det træls med en pande, der ikke steger, som den skal. Alle fortjener en god stegepande, når der skal laves mad. Med en god pande kan du hurtigere og nemmere klare madlavningen. Vi har flere muligheder, du kan vælge imellem. Det er altid ideelt at have flere forskellige pander i køkkenet, så du har dem i forskellige størrelser. Så har du altid en, når du skal lave stor wok-gryde til hele familien, men også en, der passer til de mindre retter.

 

Pas på din stegepande

For at passe på din pande, bør du undgå;

  • overophedning af panden
  • skarpe køkkenredskaber
  • madrester på stegepanden

Det er vigtigt, at panden ikke bliver overophedet, så overfladebelægning går af. Gør den det, bør du smide panden ud og købe en ny, da den ellers kan være sundhedsskadelig. For at skåne din pande, bør du bruge opvaskemiddel og en blød svamp til at rengøre den. Skarpe køkkenredskaber kan ødelægge belægningen på panden. Opbevar ikke madresten på panden, da syren i maden går ind og ødelægger pandens belægning.

 

Få plads til mere

Har du svært ved at finde plads i køkkenskabene? Det problem findes der en løsning på hos Biltema. Vi har stegepander og kasseroller med aftagelige håndtag, som gør det lettere at opbevare gryder og pander i dine skabe samtidig med, at du får mere plads. Håndtaget kan købes enkeltvis. Det er gribevenligt, nemt at holde ved og kan nemt tages af og sættes på, som du vil.