Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Spunskruer: velegnet til både indendørs- og udendørsbrug

Det er bestemt ikke uden betydning, hvilke skruer du anvender til hvad og under hvilke forhold. Alle og enhver kan let forholde sig til skruens basale funktion, og det helt enkle princip opfindelsen bygger på. Funktionaliteten og overfladen har stor betydning, når du skal vælge den rigtige skrue til dit forestående projekt.

I Biltemas brede sortiment finder du et stort udvalg med alt indenfor befæstelser - herunder spunskruer i forskellige mål og størrelser. Denne skruetype er særligt velegnet til udendørs montering af brædder, stakitter m.m. på trælægter - særligt til trykimprægneret træ. Denne skrues borespids griber fast og modvirker revnedannelse. Desuden kan spunskruen også anvendes til indendørsbrug. Download vore træskrueguide (pdf) eller læs mere herunder:

Spunskruer / træskruer

Førhen krævede det forboring at holde to stykker træ sammen. Spunskruens detaljer i spids, gevind og hoved har i dag begrænset behovet for at bore i forvejen. Dermed er arbejdet lettet, så både håndværkeren, gør-det-selv typen og batteriet på boremaskinen holder længere.

 

Hvad bruges spunskruer til?

Spunskruer kan anvendes til forskellige formål - både indendørs og udendørs. De fleste gør-det-selv projekter udendørs er oftest i træ. Her gælder det om at finde den rette løsning til det valgte træ fx. hårdt-, trykimprægneret- eller lærketræ. Hos Biltema kan du finde præcis den skrue, der passer til dit projekt.

Står du derimod med et indendørs projekt, der skal udføres ift. vinduer, døre, skillevægge, gulve m.m., så er spunskruen det oplagte valg. Skal du foretage samlinger af spånplader eller fyrretræ, så er spunskruen også her et godt valg til netop det formål.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Kan du ikke finde præcis den skrue, du søger og leder efter i vores udsøgte udvalg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan oftest finde det, du søger - så både du og vi er tilfredse. Sidder du med eventuelle spørgsmål, er vi kompetente og kan besvare ethvert.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken skrue du skal eller bør vælge, så er vi altid behjælpelige med kompetent rådgivning, vejledning og ekspertise i vores fysiske butikker.